SIHAT CANTIK CERGAS.

Friday, May 3, 2013

Contoh Rumah Kediaman Untuk Kucing

Tengah 'merayau-rayau' kat alam siber, konon nak carik idea untuk buat projek Cats' Enclosure', so terjumpa satu website omputih ni, CATIO SHOWCASE..Memang seronok la kucing2 dapat tinggal kat tempat camtu. Rasanya bukan kucing jer yang seronok, kita sebagai tuan nya pun tumpang sekaki kan..

Kat sini saya share beberapa contoh catio yang diorang buat. Kalau nak tengok full link, boleh scroll kebawah post ni untuk lihat link dia k.


Siap ada kolam lagi.

Ni mesti kos ribu raban nii..

Comell je..

Ni kalah ruang tamu rumah kita.

Sempoi jer.


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ME, MYSELF & I